Boerencamping
Lempkes Hoôf - Weert, Limburg

Voorzieningen op onze minicamping/boerencamping

Boerencamping Lempkes Hoôf

Boerencamping en minicamping Lempkes Hoôf is al ruim 30 jaar een begrip bij vele liefhebbers van ‘kamperen bij de boer’. Onze minicamping is aangesloten bij de SVR. Hierdoor bent u onder meer verzekerd van een goede kwaliteit van de boerencamping, met uitstekende voorzieningen.

Voorzieningen op onze boerencamping

Onze boerencamping heeft 15 ruime staanplaatsen, zowel in de schaduw als in de zon. De staanplaatsen hebben een ondergrond van gras op zand, waardoor natte voeten niet snel zullen voorkomen, zelfs niet bij stevige regenval. U kunt op onze boerencamping kiezen voor plaatsen met of zonder elektriciteit. Op het erf van onze minicamping zijn verder een drietal toiletten en twee douches, wastafels en een keukenblok met warm en koud water. We hebben sinds 2010 een (verwarmd) zwembad op onze boerencamping, waar het tijdens de warme zomerdagen heerlijk afkoelen is! Verder hebben we een gratis WiFi aansluiting (op heel het terrein) voor degenen die ook van de gemakken van internet gebruik willen maken, ideaal voor uw ipad of laptop.

Kinderen op onze boerencamping

Kinderen zullen zich niet vervelen op onze minicamping: op het erf is een grote zandbak met een uitgebreid klimtoestel en een fijne glijbaan. Verder kan er vrij gebruik gemaakt worden van het verwarmde zwembad en van de aanwezige skelters en fietsjes. Kinderen (en ouders) kunnen tafeltennissen spelen. In de avonduren stoken we regelmatig een kampvuur op het erf van onze minicamping, waarop de kinderen broodjes mogen bakken. Bij voldoende animo organiseert boer Hein graag een gezellige bosrit met een echte huifkar!

Paarden op onze boerencamping

De omgeving van onze boerencamping leent zich uitermate goed voor schitterende rijtochten met uw paard (al dan niet aangespannen). Daarnaast kan er gereden worden in onze eigen bak. Na een flinke rit in de omgeving van onze minicamping kunt u uw paard in onze wasbox afspuiten en in een van onze luxe boxen stallen. Overdag kan uw paard lekker vrij in de wei rondlopen. Boer Hein rijdt zelf een span van twee haflingers; hij vindt het leuk om u met uw span mee te nemen naar de mooiste plekjes rondom Weert.

Foto’s van boerencamping Lempkes Hoôf

Onder de kop foto's zijn de bovenstaande en meer foto's zichtbaar (in groter formaat) die een leuke impressie weergeven van de boerencamping.

 

Pim:

"De koeien hebben streepjes code in hun oor om te weten hoe duur ze zijn...."