Boerencamping
Lempkes Hoôf - Weert, Limburg

Kamperen bij de boer op onze boerencamping in Weert

Kamperen bij de boer

Kamperen bij de boer op een boerencamping is een heerlijke ervaring voor jong en oud. Enerzijds vindt u op de boerencamping alle ruimte, rust en natuur om heerlijk te ontspannen, anderzijds vindt u er de kleinschalige gezelligheid die tegenwoordig helaas helemaal niet zo vanzelfsprekend meer is. Op onze boerencamping kampeert u écht bij de boer: naast onze hond en kat zijn op onze minicamping de volgende dieren aanwezig: schapen (met lammeren), kippen, konijnen, paarden en pony's. Wij vinden het leuk als de kinderen die kamperen op onze minicamping meehelpen met de verzorging. Natuurlijk mogen de kinderen ook op de pony's rijden. Uw huisdier is altijd welkom op onze boerencamping.

Vermaak op boerencamping Lempkes Hoôf

De gastheer en gastvrouw organiseren geregeld een kampvuur op het erf van de boerencamping. Welk kind vindt het nu niet leuk om zelf broodjes te bakken en te roosteren boven een vuurtje? Boer Hein neemt de kinderen (en volwassenen) ook graag mee voor een ritje op de huifkar door de omgeving van Weert. Dat is echt genieten!

De omgeving van onze boerencamping

Onze boerencamping/minicamping is gelegen in het bosrijke buitengebied van Weert, in Midden-Limburg. Op het ruime erf van onze boerencamping heeft u alle ruimte om te ontspannen en te genieten van de voorzieningen, zoals het heerlijke verwarmde en verlichte zwembad. In de directe omgeving van onze boerencamping is veel te doen: bos, water, dieren, steden, dorpjes: alles is bij de hand. Kijkt u bij ‘Weert en omgeving’ voor meer informatie. U zult zich geen moment vervelen op en om onze boerencamping Lempkes Hoôf.

 

 

Fleur:

"Meehelpen met Boer Hein is vet cool!"