Boerencamping
Lempkes Hoôf - Weert, Limburg

Volop activiteiten nabij onze boerencamping in Weert,
voor elk wat wils!

Floriade 2012, Venlo

Doe mee aan het theater van de natuur! Een theater dat je intens beleeft omdat je er samen met de natuur de hoofdrol speelt. Waar je leert over de natuur en zo beseft dat bloemen, planten, bomen, groenten en fruit belangrijk zijn in ons dagelijks leven. Luister naar de mooiste muziek. En geniet af en toe van een rustig moment, met je voeten in het water.
Wij zorgen dat je je blijft verbazen. Samen maken we van Floriade 2012 een fascinerende wereld. Spectaculair en rustgevend. Leerzaam en speels. Actief en beschouwend.

 

Bospop in Weert

Bospop is een pop-rockfestival dat in 2012 voor de 32ste keer wordt georganiseerd. Wat in 1980 begon als een kleinschalig festival voor met name regionale amateurbands op een doe het zelf podium, is inmiddels uitgegroeid tot een muziekspektakel met bands van internationale allure. Grote namen die optraden op Bospop zijn: Sting, Neil Young, Simple Minds, ZZ-TOP, Toto, UB40, Bryan Adams, Iron Maiden en nog vele anderen. Ondanks het groeiende aantal bezoekers weet Bospop zijn gezellige, intieme sfeer te behouden. Al sinds jaar en dag wordt Bospop daarom ook gezien als een van Nederlands gezelligste festivals. Het programma voor 2012 wordt weer spectaculair, de namen zijn nog niet bekend maar het belooft weer een prachtige editie te worden. Bent u erbij in juli? Overnachten kunt u dan uiteraard op boerencamping Lempkes Hoôf. Kijk op www.bospop.nl voor meer informatie over dit fantastische festival.

De binnenstad van Weert in de zomermaanden

In de intieme binnenstad van Weert, met bijzondere plekjes als de Ursulinentuin, vinden in de zomermaanden allerlei activiteiten plaats: braderieën, straattheatervoorstellingen, een kunstmarkt en in september natuurlijk de grote stadskermis die tot een van de grootste kermissen in de Benelux gerekend kan worden.

Culinaire fietsarrangementen in en om Weert

Combineer een actieve dag fietsen met lekker eten/drinken. Een dag lang fietst u een schitterende fietstocht, waarbij u onderweg stopt voor heerlijke verrassende gerechten. Kijk voor meer informatie op www.happenentappen.nl, www.dedorpsherberg.nl, www.deliefhebber.nl

Aspergetochten in en om Weert

Zo tussen half april en eind juni steekt de asperge weer overal in Limburg de kop op. Rijdend langs velden en wegen komt u in de omgeving van onze boerencamping de lange en kaarsrechte ‘bedden’ overal tegen. De aspergestekers, gewapend met aspergemes en platte kist, speuren naar barsten in de aarde. Zij ‘steken’ het witte goud, zodat u er heerlijk van kunt genieten. Kijk voor meer informatie op www.asperge.nl

Fietsvierdaagse De Peel

De routes van de fietsvierdaagse in onze regio leiden u door schilderachtige dorpjes, dwars door de natuur en langs allerlei interessante bezienswaardigheden, zodat u een goed beeld krijgt van de streek. U zult zelfs tot in België fietsen. Dit jaar vindt de vierdaagse plaats van 3 tot en met 6 juli 2012.
Kijk voor meer informatie op http://www.fiets4daagsedepeel.nl/

Terug

Anne:

"Mama, mag ik op mijn blote sokken buiten spelen?"